Пангасиус в микровълнова печка
Рецептата е изпробвана!Рейтинг: 9
Сложност: Лесна
Изпробвана: 1 изпробвана
Любима на 54 готвача Любима
Разпечатай
виж снимката
Снимката е добавена от Vida
Снимка 21
Необходими продукти
  • • 2 филета риба пангасиус
  • • 2-3 бр. домати
  • • 2 глави лук
  • • 1 бр. чушка
  • • подправка за риба или смес от подправки по избор
  • • бял пипер, сол
  • • масло
Начин на приготвяне
Филето се нарязва на квадратчета и се подправя с подправката за риба и бял пипер. Съд за микровълнова се намазва с масло, реди ред лук (нарязан на шайби и смачкан с малко сол), домат на колелца, чушка също на колелца, рибата и пак редове от лук, домати и чушка. Слага се още малко масло и малко вода, пече се в микровълнова печка за 15 минути на максимална мощност.
Рецептата е добавена от Vida на 7 Август 2009 г.
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 5
TheMarine
любител с ренде
[Изпробвал рецептата]
Много добра!
[Изпробвана]
30 Мар 2013
# 4
GOFI
готвач с точилка
Рецептата е страхотна, но според мен небива да се добавя вода, зеленчуците изпускат достатъчно сок а водата допълнително я "разводнява"29 Дек 2009
# 3
i4eto3421
магьосник в кухнята
Много хубава рецепта-бързо, лесно, вкусно.1 Дек 2009
# 2
SweetyPie
магьосник в кухнята
Много апетитна и лесна рецепта.8 Авг 2009
снимки от
Vida
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
Снимка 1Снимка 2 7 Авг 2009
# 1
reni55
магьосник в кухнята
Здравче, много добре изглежда рибката! Отива в любими!7 Авг 2009

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.