Гъби по Бургундски
Необходими продукти
- • 5-6 бр. едри гъби печурки
- • 100 г кашкавал
- • галета за поръсване
- • 4-6 скилидки чесън
- • 1/3 връзка магданоз
- • 1/3 връзка копър
- • 250 г маргарин
Начин на приготвяне
Гъбите се изчистват от пънчетата и се измиват добре. Поставят се в керемида (или в подходяща чиния). Пълнят се с чесновата смес и се запичат леко в микровълнова фурна за 2 минути. След това се поръсват с галетата и отгоре се поръсват с настъргания кашкавал. Отново се слагат в микровълновата фурна, докато се запече кашкавалът.
Чеснова паста: Скилидките чесън се стриват в хаванче. Добавят се ситно нарязаните магданоз и копър и също се стриват. Прибавя се малко сол. Всичко това се разбърква с маргарина. Сместа се съхранява в хладилник и от нея се ползва, когато е необходимо.
Чеснова паста: Скилидките чесън се стриват в хаванче. Добавят се ситно нарязаните магданоз и копър и също се стриват. Прибавя се малко сол. Всичко това се разбърква с маргарина. Сместа се съхранява в хладилник и от нея се ползва, когато е необходимо.
Рецептата е добавена от yanko45 на 12 Март 2010 г.
Още рецепти за:
Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
Няма коментари
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.