Плодов пудинг
Необходими продукти
  • • 300 г малини, ягоди и вишни
  • • 1 и 1/4 ч.ч. (250 мл) ябълков сок
  • • 1/2 ч.ч. (100 г) захар
  • • 1 пръчица канела
  • • 2 с.л. (20 мл) ром
  • • 40 г нишесте
Начин на приготвяне
Плодовете се смесват с ябълковия сок, захарта и канелата и се загряват 8 минути при 600 Вт. Прибавят се ромът и размитото с малко вода нишесте. Държи се още 1 минута при същата мощност. Пудингьт се поднася, след като изстине.

Рецептата е добавена на 28 Ноември 2003 г.
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.