Скумрия с копър
Необходими продукти
  • • 250 г филе от скумрия
  • • сол
  • • лимонов сок
  • • 1 връзка копър
  • • 1 глава кромид лук
  • • 1 с.л. (10 мл) зехтин
Начин на приготвяне
Рибата се измива, посолява се и се напръсква с лимонов сок. Копърът се почиства, нарязва се и заедно с обеления и нарязан на кръгчета лук се слага в купа, където предварително е налят зехтина. Похлупва се и се държи 4 минути при 600 Вт, като по средата се разбърква. Прибавя се скумрията, похлупва се и се държи още 4 минути при 600 Вт. Оставя се да престои 3 минути. Гарнира се с листенца от копър и се поднася с картофена салата.
Рецептата е добавена на 28 Ноември 2003 г.
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 1
Владимир Петровски
(нерегистриран)
Рецептата е супер!10 Ное 2005

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.