Винен сос за микровълнова печка
Необходими продукти
  • • 1 и 1/4 ч.ч. (250 мл) полусухо бяло вино
  • • 1 ч.л. нишесте
  • • 2 бр. яйца
Начин на приготвяне
Всички съставки се разбиват добре в стъклена купа, похлупват се и се държат 2 минути при 600 Вт. По време на приготвянето и накрая сосът се разбърква добре.

Рецептата е добавена на 28 Ноември 2003 г.
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари



© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.