Дробчета с топено сирене

Продукти:

1 пакет замразени пилешки дробчета,

1 голяма глава лук,

няколко парченца пушено или топено сирене,

1/2 ч.чаша бяло вино,

1 дафинов лист, черен пипер, сол,

малко мазнина по желание.

Приготовление:

Дробчетата се измиват добре и се объркват заедно с другите продукти без бялото вино и топеното сирене в подходящ съд.

Добавя се вода, колкото да покрие 1-2 см от дъното.

Задушават се в МВ около 15 мин., като се разбъркват добре на всеки 5-6 мин.

Прибавя се виното и се задушават още 5-6 мин.

Поставя се топеното или пушено сирене на парченца и се похлупва за няколко минути, за да се размекне от топлината.

Сервира се топло.





{START_COUNTER}