Дробчета с топено сирене |
||
Продукти: 1 пакет замразени пилешки дробчета, 1 голяма глава лук, няколко парченца пушено или топено сирене, 1/2 ч.чаша бяло вино, 1 дафинов лист, черен пипер, сол, малко мазнина по желание. Приготовление: Дробчетата се измиват добре и се объркват заедно с другите продукти без бялото вино и топеното сирене в подходящ съд. Добавя се вода, колкото да покрие 1-2 см от дъното. Задушават се в МВ около 15 мин., като се разбъркват добре на всеки 5-6 мин. Прибавя се виното и се задушават още 5-6 мин. Поставя се топеното или пушено сирене на парченца и се похлупва за няколко минути, за да се размекне от топлината. Сервира се топло. |
||