Зеленчукова супа с топчета
Необходими продукти
  • • 150 г смляно телешко месо
  • • 1 глава кромид лук
  • • 1 бр. яйце
  • • галета
  • • сол, червен пипер, черен пипер
  • • 500 г смес от грах моркови и карфиол
  • • 100 г картофи
  • • 800 мл месен бульон
  • • магданоз
Начин на приготвяне
Каймата се омесва добре със ситно нарязания лук, яйцето, галетата и подправките. От нея се оформят малки топчета. Картофите се нарязват на кубчета и заедно с другите зеленчуци и бульонът се слагат в печката при 600 Вт за 7 минути. Прибавят се топчетата и се държи още 5 минути. Супата се поръсва с нарязан магданоз и се сервира.

Рецептата е добавена на 28 Ноември 2003 г.
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.