Кафе Венецуела
Необходими продукти
  • • 1 бр. жълтък
  • • 2 с.л. (20 г) захар
  • • 2 с.л. кондензирано мляко
  • • 1 с.л. нескафе
  • • 1 с.л. сметана
Начин на приготвяне
Жълтъкът, захарта и кондензираното мляко се разбъркват и се загряват 1 и 1/2 минути при 180 Вт. По време на загряването и накрая сместа се разбърква добре. Смесват се 1 и 1/4 ч.ч. (250 мл) вода кафето и се загряват 2 и 1/2 минути при 600 Вт. Към горещото кафе се прибавя яйчената смес. Гарнира се с разбитата сметана.

Рецептата е добавена на 28 Ноември 2003 г.
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 2
Emmy
(нерегистриран)
Наистина е много приятно! Опитайте го!
[Изпробвана]
21 Мар 2004
# 1
Еми
(нерегистриран)
Прекрасно е!21 Мар 2004

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.