Пълнена пъстърва с моркови
Необходими продукти
  • • 1 бр. пъстърва около 300 г
  • • сол
  • • черен пипер
  • • лимонов сок
  • • 1 бр. морков
  • • 2 стръка магданоз
Начин на приготвяне
Пъстървата се измива, посолява се, поръсва се с черен пипер и се напръсква с лимонов сок. Морковът се обелва и се нарязва на малки парченца. Смесва се със ситно нарязания магданоз и се слага във вътрешността на рибата. Пъстървата се поставя в книжна кесия и отворът се завързва. Набожда се горната страна на две места. Слага се върху скарата, като отдолу се поставя тавичка за мазнината. Държи се 8 минути при 600 Вт. Изважда се от кесията и се сервира с франзела.

Рецептата е добавена на 28 Ноември 2003 г.
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.