Горещ шоколад с коняк
Необходими продукти
  • • 1 и 1/4 ч.ч. (250 мл) прясно мляко
  • • 1 ч.л. (5 г) захар
  • • 1 с.л. (10 г) какао
  • • 1/4 ч.ч. (50 мл) коняк
  • • сметана
Начин на приготвяне
Смесват се млякото, захарта и какаото в бехерова чаша и се загряват 2 минути при 600 Вт. Прибавя се конякът и се украсява с разбита сметана.
Рецептата е добавена на 28 Ноември 2003 г.
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.