Бъркани яйца със свински черен дроб
Необходими продукти
  • • 1 глава лук
  • • 30 г масло
  • • 300 г свински черен дроб
  • • 4 бр. яйца
  • • 2 бр. домати
  • • 2 стръка магданоз
  • • черен пипер
  • • сол
Начин на приготвяне
Лукът се нарязва и заедно с маслото се слага, без да се похлупва, за 1 минута при 600 Вт. Дробът се измива, подсушава се и се нарязва на малки парчета. Прибавя се, похлупва се и се държи 2 минути при 600 Вт. Разбърква се добре. Залива се с разбитите със сол и черен пипер яйца. Държи се, без да се похлупва, 4 минути при 600 Вт, като се разбърква няколко пъти. Ястието се гарнира с нарязани домати и магданоз и се поднася с франзела или сварен ориз.
Рецептата е добавена на 28 Ноември 2003 г.
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.